Factuursturen.be

Deze tooltip heeft te maken met centjes. Meer bepaald is het er eentje waarmee jij jouw facturen overzichtelijk kan bijhouden. 

Zoals zo vele ondernemers, ben ik ooit gestart in Excell voor mijn facturen. Maar al snel merkte ik – en geef zelf ook heel eerlijk toe: dit is het niet… Omdat ik iemand ben die heeeeel graag van alles uittest om vervolgens een beredeneerde keuze te maken, dook ik een drietal jaar geleden in allerlei boekhoudtools. 

Het resultaat van deze zoektocht? Ik heb heel lang zowel Moneybird als Factuursturen.be gebruikt, maar ondertussen zweer ik trouw aan de laatste. Het is een heel gebruiksvriendelijke tool die alles kan wat ik nodig heb. 

Het enorme voordeel van deze tool – zeker als je niet massaal veel facturen uitstuurt? Je betaalt alleen voor je verzonden facturen, wat dus betekent dat je geen vaststaand bedrag per maand kwijt bent. Zalig, hé? Zeker de moeite om uit te proberen! En nog meer als je weet dat je niets hoeft te betalen tot drie facturen per maand! Testen of het iets voor je is, kan je hier.

Vergelijkbare berichten