Denk je als Ambitieuze MaMadam:

“Ja, ik ben er klaar voor:
ik stop met dromen en ga er vol voor!”

Dan is het 1-op-1 Powertraject wat jij nodig hebt.

Sharon Cobert minishoot 2023 24

Ondernemen & leven op de manier die jij wil als

ambitieuze Mamadam, laten we het waar maken!

Je hebt alle benodigde ingrediënten al in huis en het is nu tijd om ze tot leven te brengen! Je hebt lang genoeg nagedacht. Nu wil je recht op je doel af gaan om jouw doorbraak te realiseren. Jij bezit de mindset van een winnaar en laat niets je in de weg staan om je doelen te bereiken.

 • Je bent al een tijdje aan het ondernemen.
 • Draait al een vaste, maandelijkste omzet.
 • Neemt best wel al actie.

MAAR:

 • Je wordt geleefd door je bedrijf.
 • Je mist focus.
 • Je wil intellectuele uitdaging.
 • Je weet niet hoe je vlot en vol zelfvertrouwen jouw rijke leven bereikt.

GEVOLG:

 • Je doet wat je gewoon bent, maar groeit niet verder.
 • Je jaagt jouw dromen na, maar wil die ook echt realiseren.
 • Je raakt verstrikt in al je rollen en komt daardoor tijd te kort.

Ik gids je de komende 6 maanden om
jouw dromen & doelen te concretiseren!

Sharon Cobert minishoot 2023 45
SC SymboolGoud 14
Wat als ik nu eens…

help richting te kiezen en inspireer om de regie volledig te pakken?

Stop met denken – start met doen. Hoe?

Met mij als inpspirator & mentor concretiseren we die doelen.

Er niet langer alleen voor staan en echt massive action nemen?

Laat me je begeleiden en stap in het powertraject!

Succes is key!

Sharon Cobert minishoot 2023 12 scaled

1-op-1 Powertraject

6 maanden lang no-nonsense coaching & actie

Wat mag je verwachten?

 • Kick-off sessie
  = samen de doelen voor komende periode stellen.
 • 2 Live halve workshopdagen te Eeklo
  = strategisch werken en jouw businessdoelen concretiseren. 
 • Toegang tot de Co-workdagen te Eeklo
  = onder begeleiding vrij werken aan je bedrijf.  
 • 6 online of f2f (te Eeklo) opvolgsessies
  = terugblik en vooruitblik op de acties.
 • 24/7 whatsapp support
  Zo sta je er NOOIT alleen voor!!
 • Onbeperkte rescue calls
  = loop je vast, weet je het even niet, via deze call sparren we en kiezen we opnieuw de juiste richting.
 • EXTRA: online Mijn Ultra Mind programma
  = jouw mindset boosten om je te doen groeien.
 • EXTRA: challenges, incheckberichten, inspiratie & motivatie zodat je alles uit jezelf en je bedrijf haalt.

Jouw persoonlijke gids. Jouw sparringpartner. 
Ik begeleid je ALL THE WAY.

Dit is niet voor iedereen! Ik werk met klanten die al verder zijn in hun ondernemersmindset en echt al actie nemen. Klanten met een hoog ambitieniveau en die bereid zijn echt door te zetten om hun doelen te bereiken. Heb je interesse, boek dan nu een koffiechat.

€5495 excl. btw

Het bouwplan van je bedrijf

De 3 fases naar jouw succes

De ruwbouw

Bouw jouw authentieke fundament,
om te ondernemen vanuit
goesting en balans.

De afbouw

Doorbreek blokkades en creër
de ondernemersmindset
die jou doet groeien.

De oplevering

Tijd voor dat succesvol bedrijf, persoonlijke en professionele groei en een leven vol voldoening.

Het 1-op-1 powertraject is voor jou als je:

 • Een winnaarsmentaliteit hebt.
 • Je alles uit jezelf en je bedrijf wilt halen.
 • Je NU jouw leven wil leiden.
 • Je onzekerheid en angst voelt, maar hier niet wil naar luisteren. 
 • Je op een juiste manier uitgedaad wil worden in jouw onderneming.
 • Wil leven en ondernemen op jouw authentieke manier.
SC SymboolBRuin 04

Als ik je mag gaan coachen
dan garandeer ik je:

 • Een actiegerichte en rechttoe, rechtaan coaching.
 • Al mijn ervaringen en kennis.
 • Groeien op persoonlijk en professioneel vlak en dit in balans met het moederschap.
 • Een gids en inspirator, 24/7 aan je zijde.
 • Een alles-in-één-pakket: uitgebreide opvolging, hands-on coachings en de nodige tools.

Dus niet van sessie naar sessie en daarna er alleen voor staan. Maar gedurende een half jaar help ik je met je struggles en groei! Ik word je collega, je sparringpartner, je gids, je go-to person.

Kies nu voor jezelf, voor je gezin en voor je bedrijf.

€ 5495 excl. btw

Sharon Cobert minishoot 2023 28
sharon cobert

Wie is Sharon?

Ik ben een inspirerende no-nonsens inspirator en business coach die al vele Mamadammen heeft geholpen een succesvol bedrijf in de markt te zetten in balans met hun privé leven. Als gecertificeerd Coach & Master Pedagogische wetenschappen, heb ik voldoende wetenschappelijke kennis opgebouwd om jou vooruit te helpen. Daarbovenop ben ik gepassioneerd in zelf bijleren en studeren.

Mijn achtergrond als beleidsondersteuner en begeleider helpt me om onderneemsters gericht en adequaat te adviseren maar ook om focus aan te brengen en snel resultaten te boeken.

Ik sta zelf mee aan het roer van 4 ondernemingen. Ik weet als ondernemende mama perfect hoe de ballen in de lucht te houden en te groeien op zakelijk en privé vlak.

Rechttoe, rechtaan coaching gericht op actie en resultaat, daar sta ik voor. 

SharonCobertCoaching Sterren
Ik heb al meer dan 100 vrouwen doen geloven in zichzelf en laten groeien als persoon & ondernemer.
Ik heb al meer dan 50 vrouwen geholpen om hun ambities in de wereld te zetten. 

Mijn powertraject is er voor ambitieuze Mamadammen die bereid zijn om door te pakken. Je ontvangt essentiële kennis nodig om je bedrijf & leven te concretiseren, maar we gaan deze kennis en inzichten vooral implementeren naar de praktijk.

De combinatie van coaching, training, inspiratie, motivatie en advies maakt dat je je mindset boost en je alles vertaalt naar jouw eigen onderneming. De focus ligt op ACTIE en DOEN! Precies zoals jij het wilt onder je eigen voorwaarden en 100% jij. Authenticiteit is key. Jouw onderneming, jouw manier, jouw beslissingen.

Stap voor stap bouwen wij jouw rijker leven.

Ambitieuze Mamadammen aan het woord:

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Sharon is een vatje bomvol kennis. Ze weet me te inspireren en motiveren op momenten dat ik het zelf niet goed weet. Ze geeft me de nodige ‘sjotten’ en maakt me bewust van mijn negatieve overtuigingen. Dankzij haar durfde ik belangrijke beslissingen nemen. Ik vind de whatsapp ondersteuning goud
waard De drempel is niet zo groot en je kan heel snel terecht. Sharon heeft veel kennis van de juiste tools en zal je bijstaan met bvb. het uitzoeken van het geschikte programma. Door in te stappen in haar traject kwam ik terecht in een community van lieve, inspirerende en vooral ondernemende mamadammen.
Hanne De Meester
H’Anker
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
De deskundigheid, af en toe de shot onder mijn kont en de spiegel die zo en nu en dan voorgehouden wordt door Sharon doen me als ondernemer zo groeien en creëren duidelijkheid. De ondersteuning van de groep maakt het helemaal compleet, opeens is ondernemen niet eenzaam meer en komen er ideeën en hulp van andere hoeken die opnieuw duidelijkheid scheppen. De mastermind is een grote meerwaarde als ondernemende MA’AM en ik ben zo dankbaar dat ik daar deel mag van uitmaken!
Sandy Onderdonck
SOcoaching
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Met business coach Sharon aan mij zijde:
kan ik mijn doelen duidelijk stellen, in lijn met mijn persoonlijke waarden.
Leer ik veel praktische tips en tools kennen om mijn onderneming te beheren. Krijg ik inspiratie en inzichten om mezelf als ondernemer vooruit te duwen. Durf ik stappen te nemen waar ik vroeger het lef niet voor had. Word ik gestimuleerd door regelmatig te sparren met de groep ambitieuze vrouwen over onze successen, hindernissen, opportuniteiten,… als ondernemer (en als mama????).
Kristel
krstlclear.e

Wil je net als Hanne, Sandy en Kristel de komende 3 maanden groeien?

Klaar om te groeien en jouw droomleven te gaan leiden?

Waar wacht je nog op?

Weten of dit een traject voor jou is:

Ik boek een power strategiecall