Achter elke sterke ondernemende
vrouw schuilt …?

“Ja, wat zorgt er eigenlijk voor Sharon dat jij zo’n ambitieuze mamadam kan zijn?” 

Mijn kinderen, mijn man, mijn ambities, mijn dromen… 
Maar zeker ook de nodige inzichten en hulp! 

Op deze pagina deel ik dan ook de boeken die mij inspireren en de tools die ik gebruik om de meest Ambitieuze Mamadam in mezelf naar boven te halen!

Sharon Cobert minishoot 2023 47

Kleine mededeling: onderstaande books & tools bevatten affiliatie links. Dit wil zeggen dat ik een kleine commissie ontvang als je via de link aankoopt. Maar ik deel echt enkel zaken waar ik zelf in geloof of gebruik van maak.

Als je over iets nog meer info wil mag je me zeker altijd contacteren.

Coming soon

Deze pagina wordt binnenkort aangevuld met tal van waardevolle tools en books. Voor nu kan je alvast inspiratie opdoen via mijn Instagram.

Volg je mij daar?

Capcut

De tool die ik deze week met heel veel enthousiasme aanraad? Capcut. Eigenlijk sta ik er versteld van dat deze tool nog niet door iedereen gekend is. Zo handig, zo goed!  Wat Capcut doet?  Waarschijnlijk heb je wel al eens Instagramstories met ondertiteling gezien? Dacht je toen, net zoals ik; huh, hoe doen ze dat toch? Wel één…

Start with why – Simon Sinek

Ik laat het woord vaak vallen: fundamenten. Of beter: jouw fundamenten. Want als ondernemer moet jij heel scherp en duidelijk weten wat die zijn. Het zijn echt jouw bouwstenen om al de rest verder op te bouwen.  Daarom dat ik je het boek Start With Why van Simon Sinek aanraad. Een echte klassieker als het op…

Factuursturen.be

Deze tooltip heeft te maken met centjes. Meer bepaald is het er eentje waarmee jij jouw facturen overzichtelijk kan bijhouden.  Zoals zo vele ondernemers, ben ik ooit gestart in Excell voor mijn facturen. Maar al snel merkte ik – en geef zelf ook heel eerlijk toe: dit is het niet… Omdat ik iemand ben die…

Get Rich, Lucky Bitch’ – Denise Duffield Thomas.

Omdat ik het in mijn podcast en coachings toch regelmatig over geld heb, dacht ik: waarom geen boek aanraden dat daarmee te maken heeft?  Daarom deze boekentip: ‘Get Rich, Lucky Bitch’ van Denise Duffield Thomas. Het is een boek dat ik ooit aangeraden kreeg op het moment dat ik zelf best een ‘lucky bitch’ was. Er was namelijk…

Canva

Voor e-books tot social media sjablonen, van presentaties tot video’s. Canva is een vrijwel onmisbare tool voor (bijna) elke ondernemer. Jij werkt er waarschijnlijk ook al mee! Omdat ik je hier dus niet nieuws laat ontdekken, wil ik deze mailspiratie wel afsluiten met een ‘vernieuwende’ tip.  Toen ik startte met Canva gebruikte ik zelf ook de gratis…
Alchemist Paulo Coelho

De Alchemist – Paulo Coelho

Ik zal hier meestal een non-fictief boek tippen. Maar we kicken off met een uitzondering – want dat blijft vaak beter hangen, niet? – en wat voor een uitzondering! ‘De Alchemist’ van Paulo Coelho is voor mij zoals de Bijbel is voor een ander. Waarom? Omdat er zooooveeeeel mindset in zit – en ja, jij weet waarschijnlijk…