— Minicursus Mindset Makeover in 30 dagen

Stap uit de ratrace: ontketen de kracht van een positieve mindset en bereik je grootste businessdroom.

Schrijf je eigen succesverhaal, buig belemmerende gedachten om naar krachtige overtuigingen, stuur je gedachten en manifesteer je grootste droom.

Sharon Cobert minishoot 2023 15

Balanceren op het randje van burn-out:
tijd voor verandering?

Sharon Cobert minishoot 2023 12

Je zit vast in zelftwijfel, waardoor je niet vooruitkomt in je bedrijf en je droom zo veraf lijkt.

Sharon Cobert minishoot 2023 34 scaled

Je voelt de constante druk om te presteren en de stemmetjes in je hoofd laten je niet los.

Sharon Cobert minishoot 2023 57

Een gevoel van overweldiging overheerst nu in je leven en je laat regelmatig wat ballen vallen.

Sharon Cobert minishoot 2023 34

Het schuldgevoel van tekortschieten of nooit genoeg te kunnen doen vreet aan jou.

Sharon Cobert minishoot 2023 34

Je ploft ‘s avonds doodmoe in de zetel en je bent kortaf tegen je kinderen of partner.

ondernemerscoach zelfstandige moeders

Dit is NIET exact hoe jij dacht dat je leven en werk eruit zag, toch?

Transformeer je mindset:
word de piloot van je eigen succes

SharonCobertCoaching Sterren

Laat de automatische piloot los

Word eindelijk de échte piloot van je leven en stuur je gedachten like a boss: je herkent tijdig je belemmerende patronen en leert hoe je die ombuigt.

Positieve gedachten beïnvloeden je acties

Ontdek de kracht van positieve gedachten en hoe dit een belangrijke impact heeft op jouw acties en resultaten.

Leer nee zeggen op een liefdevolle manier

Stel eindelijk duidelijke grenzen zonder schuldgevoel, zodat je de mening van anderen los laat en ruimte maakt voor wat jij écht wil.

Zie overal groeikansen en overvloed

Train je mentale spier met één enkele tool (tip: iederéén heeft deze tool al in zijn bezit) waarmee je je big dream uitwerkt.

Zeg vaarwel tegen uitstelgedrag

Leer hoe je efficiënt haalbare doelen stelt en overstijg je uitstelgedrag: jij bepaalt de concrete to-do’s richting je grote droom én vinkt ze ook af, zonder de balans kwijt te raken.

Manifesteer je droomleven

Trek nog meer succes aan: na de cursus focus je enkel nog op wat wél werkt, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je gemotiveerd blijft om door te gaan naar jouw top.

Hey, ik ben Sharon, mama van 2 kinderen en ex-fulltime leerlingenbegeleider.

Ik ben Sharon en ik begrijp precies hoe jij je nu voelt. Als mama van twee kinderen en ex-fulltime leerlingenbegeleider, ken ik de drukte en uitdagingen van het balanceren van werk, gezin en me-time maar al te goed.

Ik ontdekte net op tijd dat het anders kon. Door mijn eigen transformatie en shift, help ik andere mama’s om de controle over hun leven terug te nemen en de balans te vinden tussen een succesvolle carrière en een vervullend gezinsleven.

Met mijn coaching en begeleiding, kan jij ook een trotse “Mamadam” worden en de levensstijl creëren die je altijd al wilde.

sharon cobert coach voor ondernemende moeders
Mindset Makeover Mockup grijs

Mindset Makeover in 30 dagen

Van overleven naar floreren: ontdek de kracht van een positieve mindset en bereik je belachelijk grote dromen. Leer je belemmerende patronen om te buigen naar succesvolle, krachtige gewoontes en creëer een leven dat je écht wilt.

  • 15 lessen met video’s en praktische doe- of reflectieopdrachten, zodat wat je leert ook meteen toegepast wordt en een instant impact maakt op je gedachten en acties.
  • In 30 dagen transformeer je naar een nieuwe versie van jezelf, maar je kan er perfect ook 60 dagen of langer over doen. Je voelt zelf wat bij je past!
  • Elke les neemt maximaal 15 à 30 minuten van je tijd, waardoor het perfect is voor drukke mama’s en iedereen met een volle agenda.
  • Je leert hoe je belemmerende gedachten ombuigt en ontdekt de kracht van positieve gedachten voor meer succes en zelfvertrouwen.
  • Trek meer succes aan door te focussen op wat wél werkt en behoud je motivatie om door te gaan naar jouw persoonlijke top.

€ 99 excl. btw

€ 45 excl. btw
of €54,45 incl. btw

Deze ambitieuze Mamadammen ervaren nu al ‘de shift’

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Ik hou van de combinatie van de gefundeerde achtergrond met zeer veel kennis en de juiste stijl om dit authentiek over te brengen. En ohja ook belangrijk je geeft meer dan je belooft!.”
Isabelle Luyckx
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Wil je stoppen met ter plaatse te blijven trappelen? Wil je vooruitgang, actie en (persoonlijke) groei ervaren?
Ga dan met Sharon aan de slag! Ze biedt heel veel waarde met haar trajecten. Je haalt er zoveel uit, zowel voor je onderneming als privé.
Je kan steeds bij haar terecht, ze heeft de nodige kennis, ze gaat samen met jou op pad, ze schud je wakker wanneer het nodig is. Kortom, ik ben echt super tevreden en kan een traject bij haar alleen maar aanraden!”
Lynn Verstreate
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Sharon haar kleine duwtje via Whatsapp heeft geholpen. Ik had even een dipje, maar sinds haar berichtje kreeg ik 4 nieuwe bestellingen, een plaatsje op een ladiesnight en een samenwerking met een influencer aangegaan.”
Kimberley

— Mindset Makeover —
Breng eindelijk verandering in je werk én leven

Dit is wat je allemaal krijgt:

inhoudelijk

15 lessen met video & audio

15 lessen met video’s en praktische doe- of reflectieopdrachten, zodat wat je leert ook meteen toegepast wordt en een instant impact maakt op je gedachten en acties.

Tools

Praktische tools voor reflectie

Omdat de opdrachten soms reflectie en zelfevaluatie vragen, geef ik je 7 praktische tools om dieper te kunnen zakken in je lichaam en te voelen wat je écht wilt.

Gewoontes

Gewoontes herkennen & ombuigen

Je krijgt inzicht in waarom je bepaalde dingen kiest of doet. Doe je dit omdat je dit zelf wil? Of doe je dit omdat je het zo gewoon bent?

Gedachten

Leren omdenken & gedachten versterken

Dat altijd alles ‘goed’ gaat, is een illusie. Maar je kijk op de situatie bepaalt je gedachten en acties. Leer hoe je positief kan kijken naar minder leuke situaties.

Zelfvertrouwen

Versla je innerlijke criticus

Zet de automatische piloot uit en neem zelf het stuur: de stemmetjes in je hoofd roepen steeds luider, maar jij staat sterker dan ooit en vertrouwt op je buikgevoel.

Actie nemen

Geef zelf vorm aan je eigen leven

Ontdek wat je nu écht wil in je leven en stel concrete doelen en haalbare stappenplannen op, zodat je telkens de juiste stappen zit richting je grote droom.

  • Ga meteen aan de slag met de opdrachten na aankoop van de cursus.
  • Kan helemaal op eigen tempo: 30 dagen of 60 dagen, jij bepaalt.
  • Geen resultaat? Ik hoor graag wat niet lukt en dan zoeken we samen hoe dat komt!

€ 99 excl. btw

€ 45 excl. btw
of €54,45 incl. btw

Had je nog vragen?

De minicursus Mindset Makeover bestaat uit 13 uitgebreide lessen die je stap voor stap begeleiden om je huidige mindset te transformeren naar een positievere en krachtigere mindset. De lessen bevatten video’s, praktische oefeningen en werkbladen die je kunt downloaden en afdrukken. De onderwerpen die aan bod komen zijn: het identificeren van belemmerende overtuigingen, het bewust worden van gedachten, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en meer. Na het voltooien van de cursus heb je de tools en kennis om een krachtige mindset te creëren die je helpt bij het bereiken van je persoonlijke en professionele doelen.

Ik begrijp dat je als mama/ondernemer weinig tijd over hebt om een cursus te doorlopen. Daarom is de cursus zo efficiënt mogelijk opgemaakt: in 15 lessen die max. 30 min. elk duren zet je al heel wat stappen vooruit om je mindset te transformeren. Je neemt de lessen en opdrachten op eigen tempo op, dus je kiest zelf of je er nu 2 weken, 1 maand of 2 maand over doet. Het is nooit te snel of te traag, jouw tempo is altijd het juiste.

Na het doorlopen van de minicursus Mindset Makeover zou je merkbare resultaten moeten zien in de manier waarop je denkt en handelt. De cursus is ontworpen om je te helpen belemmerende overtuigingen en gedragingen te identificeren en te vervangen door meer positieve en effectieve patronen. Je zou meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen moeten hebben, evenals meer focus en motivatie om je doelen te bereiken. Het is belangrijk op te merken dat de mate van verandering die je ervaart, afhankelijk is van je inzet en toewijding aan de cursus.

Zelfs beter: wanneer je na het doorlopen van de cursus geen merkbare resultaten hebt, dan contacteer je me via e-mail. Dan zoeken we samen hoe dat komt en help ik je persoonlijk op weg om toch die resultaten te zien!

Ja, je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen. Je hebt toegang tot alle lessen vanaf het moment van aankoop en kunt ze op elk gewenst moment bekijken en herhalen. Dit betekent dat je de cursus kunt doorlopen op een tempo dat voor jou het meest geschikt is.

Nee, deze cursus is volledig op eigen tempo, waardoor geen extra ondersteuning voorzien is. Wil je graag diepere inzichten krijgen, dan hoor ik het graag in een 1-op-1 coachingsessie. Plan een afspraak in mijn kalender.

Na afloop van de cursus zul je de kennis en tools hebben om je mindset te transformeren en blijvende resultaten te behouden. Zoals met elke verandering die je aanbrengt in je leven, zal het aan jou zijn om deze kennis en tools consistent te blijven toepassen om de resultaten te behouden. Ik raad aan om de opdrachten, inzichten en technieken die je leert in de cursus regelmatige opnieuw te herbekijken, zodat het een gewoonte wordt om te blijven reflecteren over je leven en de voordelen ervan blijft ervaren.

Heb je nog een andere vraag?

Laat van je horen via sharon@sharoncobert.be!